Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Dimence - Verpleegkundigen

Verpleegkundigen

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken. Maak je hard als verpleegkundige.

Hulp en houvast, jij bent het hart van de zorg

Als psychiatrisch verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige of verpleegkundig specialist vorm jij het hart van de zorg voor mensen met psychische klachten. Je bent in contact met de cliënt en biedt hulp, behandeling, maar ook dat bemoedigende gesprek of een brede glimlach als lichtpuntje van een zware dag. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt voor jezelf. Want zorgen voor anderen doe je door ook goed voor jezelf te zorgen!  We zeggen niet voor niets: ‘als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.’ Psychiatrisch verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten bij Dimence: 

  • Doen waar ze het beste in zijn: mensen helpen. 
  • Zetten zich met hart en ziel in om de best mogelijke zorg te geven. 
  • Hebben tijd en aandacht voor cliënten en hun naasten.  
  • Maken graag tijd voor een kop koffie of thee met collega’s.  
  • Zijn trots op hun werk.  
  • Hebben genoeg hulplijnen die ze kunnen inschakelen indien nodig.  

Zó uit zich dat 

Samen streven we naar een mentaal veerkrachtige samenleving. Voor iedereen. Als verpleegkundig specialist vorm je een belangrijke spil in het herstelproces van mensen. Je bent de regiebehandelaar, maar ook dat bemoedigende gezicht voor de cliënt. Je verdiept je grondig in de problematiek van de cliënt en in de context waarin de cliënt zich bevindt. Want iemand is zoveel meer dan alleen cliënt. Je bent betrokken bij diagnostiek en behandeling van onze cliënten en zoekt hierbij de samenwerking met naasten.  

Natuurlijk besteed je ook bewust tijd aan je eigen mentale gezondheid. Ook hulp vragen is voor jou geen probleem: je gelooft juist in de kracht van het samen doen met elkaar.  

What else? 

Onze arbeidsvoorwaarden: 

  • Je krijgt een goed salaris. 
  • Volop mogelijkheden voor opleiding in de vorm van een scholingsbudget. Zowel financieel als tijdtechnisch. 
  • Cursussen, workshops en coaching voor vitaliteit en gezondheid. 
  • Aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskorting en een fietsplan. 
Afbeelding
Dimence - Kopjes gebonden

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

De zorg staat voorop. Daar zijn we goed in en zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Bovendien halen we hier onze voldoening uit. Maar zorgen gaat verder dan zorgen voor de cliënt. Zorg is ook zorgen voor elkaar. En voor jezelf. De vraag naar hulp bij mentale problemen is groter dan ooit. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen. 

Afbeelding
Dimence - Totaal beeld 3

Wat zeg je, pas je in ons team?

Kan jij naast anderen, ook voor jezelf zorgen? En wil je werken in de mooiste branche, namelijk: de zorg? Bekijk dan onze vacatures!