Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Dimence - Psychiaters en artsen

Psychiaters en artsen

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken. Maak je hard als psychiater of arts.

Wat doe je als psychiater of arts?

Als psychiater zorg je dat mensen zichzelf weer terugvinden en verder kunnen in de maatschappij. Je bekijkt de wensen en mogelijkheden, voert gesprekken, maakt observaties en helpt patiënten angsten of obstakels een plek te geven. Bij Dimence krijg je alle ruimte om dat te doen. Maar wel zo, dat je ook nog tijd overhoudt om aan jezelf te besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.  

Psychiaters bij Dimence:  

 • Helpen mensen echt verder met gesprek en/of medicatie.  
 • Hebben tijd en aandacht voor patiënten.   
 • Hebben vaste werkstructuren en daardoor voldoende tijd voor zichzelf.  
 • Maken graag tijd voor een kop koffie of thee met collega’s.   
 • Zijn trots op hun werk.   
 • Hebben genoeg hulplijnen die ze kunnen inschakelen indien nodig.   

Zó uit zich dat  

Samen streven we naar een mentaal veerkrachtige samenleving. Voor iedereen. Als psychiater ga je op zoek naar de oorzaken van mentale problemen en stel je een passend behandelplan op. Dit doe je met een combinatie van gesprekstherapie en/of medicatie. Je bent een fijne gesprekspartner die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende typen patiënten en collega’s. Natuurlijk besteed je ook bewust tijd aan je eigen mentale gezondheid. Ook hulp vragen is voor jou geen probleem: je gelooft juist in de kracht van het samen doen met elkaar.   

Wat zeg je, pas je in ons team?  

Kan jij naast anderen, ook voor jezelf zorgen? En wil je werken in de mooiste branche, namelijk: de zorg? Bekijk dan onze vacatures!   

[link naar vacatures]  (call to action?) 

What else? 

Onze arbeidsvoorwaarden: 

 • Je krijgt een goed salaris en vast contract. 
 • Volop mogelijkheden voor opleiding in de vorm van een scholingsbudget. Zowel financieel als tijdstechnisch.  
 • Cursussen, workshops en coaching voor vitaliteit en gezondheid.  
 • Aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskorting en een fietsplan.  
 • Persoonlijk administratieve ondersteuning
Afbeelding
Dimence - Kopjes gebonden

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

De zorg staat voorop. Daar zijn we goed in en zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Bovendien halen we hier onze voldoening uit. Maar zorgen gaat verder dan zorgen voor de cliënt. Zorg is ook zorgen voor elkaar. En voor jezelf. De vraag naar hulp bij mentale problemen is groter dan ooit. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen. 

Afbeelding
Dimence - totaal beeld

Wat zeg je, pas je in ons team? 

Kan jij naast anderen, ook voor jezelf zorgen? En wil je werken in de mooiste branche, namelijk: de zorg? Bekijk dan onze vacatures!