Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
DImence - Psychologen

Psychologen

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken. Maak je hard als psycholoog.

Doen waar het écht om draait: mensen helpen  

Psychologen zijn goud waard. Zeker in deze tijd waar een mentale gezondheid belangrijker dan ooit is. Hoe ironisch dan ook, dat juist in de zorg de werkdruk zo hard oploopt dat zorgmedewerkers er aan onderdoor gaan. Niet bij Dimence. Jij bent de kracht binnen onze organisatie. Jij helpt onze patiënten. En daarom helpen wij jou. En geven wij je ruimte zodat jij voldoende tijd aan jezelf kan besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.  

Basispsychologen, GZ-psychologen en klinisch psychologen bij Dimence:  

  • Zijn bezig met hetgeen waar ze het beste in zijn: mensen helpen.  
  • Hebben tijd en aandacht voor patiënten.   
  • Maken graag tijd voor een kop koffie of thee met collega’s.  
  • Zijn trots op hun werk.   
  • Hebben genoeg hulplijnen die ze kunnen inschakelen indien nodig.   

Zó uit zich dat  

Samen streven we naar een mentaal veerkrachtige samenleving. Voor iedereen. Als basispsycholoog, GZ-psycholoog of klinisch psycholoog weet je als geen ander hoe je een behandelproces voor een patiënt aan moet vliegen. Diagnostisch onderzoek uitvoeren en de benodigde behandelingen in gang zetten is jouw tweede natuur. Bovendien ben je een fijne gesprekspartner en pas je je gemakkelijk aan op verschillende typen patiënten en collega’s. Rust uitstralen is haalbaar voor jou, omdat je bewust tijd besteedt aan je eigen mentale gezondheid. Ook hulp vragen is voor jou geen probleem: je gelooft juist in de kracht van het samen doen met elkaar.    

What else?

  Onze arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed salaris en een vast contract. 
  • Volop mogelijkheden voor opleiding in de vorm van een scholingsbudget. Zowel financieel als tijdstechnisch.  
  • Cursussen, workshops en coaching voor vitaliteit en gezondheid.  
  • Aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskorting en een fietsplan. 
Afbeelding
Dimence - Kopjes gebonden

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

De zorg staat voorop. Daar zijn we goed in en zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Bovendien halen we hier onze voldoening uit. Maar zorgen gaat verder dan zorgen voor de cliënt. Zorg is ook zorgen voor elkaar. En voor jezelf. De vraag naar hulp bij mentale problemen is groter dan ooit. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen. 

Afbeelding
Dimence - Totaal beeld 3

Wat zeg je, pas je in ons team?

Kan jij naast anderen, ook voor jezelf zorgen? En wil je werken in de mooiste branche, namelijk: de zorg? Bekijk dan onze vacatures!