Overslaan en naar de inhoud gaan
Menu
Afbeelding
Dimence - Mw en agogen

Maatschappelijk werkers en agogen

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken. Maak je hard als maatschappelijk werker of agoog

Jij gebruikt je social skills om mensen te helpen 

Maatschappelijk werkers en agogen verstaan de kunst om mensen met psychosociale problematiek te helpen. Uitdagend werk, maar ook intens werk. Hoe vaak hoor je wel niet dat juist zorgprofessionals bezwijken onder de werkdruk? Niet bij Dimence. Jij bent de kracht binnen onze organisatie. Jij helpt onze patiënten. En daarom helpen wij jou. En geven wij je ruimte zodat jij voldoende tijd aan jezelf kan besteden. We zeggen niet voor niets: als je alleen voor anderen wilt zorgen, kom dan vooral niet bij ons werken.  

Maatschappelijk werkers en agogen bij Dimence…  

  • Helpen mensen verder door begeleiding bij psychosociale en psychiatrische problematiek. 
  • Hebben tijd en aandacht voor patiënten.   
  • Maken graag tijd voor een kop koffie of thee met collega’s.   
  • Zijn trots op hun werk.   
  • Hebben genoeg hulplijnen die ze kunnen inschakelen indien nodig.   

Zó uit zich dat  

Samen streven we naar een mentaal veerkrachtige samenleving. Voor iedereen. Als maatschappelijk werker of agoog bied je begeleiding aan psychiatrische patiënten en hun naasten, veelal gebeurt dat zowel klinisch als ambulant. Dit gebruik je om emotionele, psychische of sociale problemen te verhelpen of te accepteren. Je bent een fijne gesprekspartner die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende typen patiënten en collega’s. Natuurlijk besteed je ook bewust tijd aan je eigen mentale gezondheid. Ook hulp vragen is voor jou geen probleem: je gelooft juist in de kracht van het samen doen met elkaar.   

What else?  

Onze arbeidsvoorwaarden: 

  • Je krijgt een goed salaris.  
  • Vaste werktijden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  
  • Volop mogelijkheden voor opleiding in de vorm van een scholingsbudget. Zowel financieel als tijdstechnisch.  
  • Cursussen, workshops en coaching voor vitaliteit en gezondheid.  
  • Aanvullende regelingen zoals bedrijfsfitness, collectiviteitskorting en een fietsplan. 
Afbeelding
Dimence - Kopjes gebonden

Wil je alleen voor anderen zorgen? Kom dan niet bij ons werken.

De zorg staat voorop. Daar zijn we goed in en zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Bovendien halen we hier onze voldoening uit. Maar zorgen gaat verder dan zorgen voor de cliënt. Zorg is ook zorgen voor elkaar. En voor jezelf. De vraag naar hulp bij mentale problemen is groter dan ooit. Om mensen de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met andere partijen in onze regio. Alleen door de ggz anders vorm te geven kunnen we in de behoefte voorzien. Dimence is hier een kartrekker in. Met aandacht en zorg voor cliënten én onze mensen. We zetten onze talenten in zorgverlening en samenwerken in voor onze cliënten, hun naasten en de collega’s. Zo zijn we als organisatie niet meer te stoppen. 

Afbeelding
Dimence - Totaal beeld 3

Wat zeg je, pas je in ons team?

Kan jij naast anderen, ook voor jezelf zorgen? En wil je werken in de mooiste branche, namelijk: de zorg? Bekijk dan onze vacatures!