Wij bieden (hoog)specialistische ggz in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, zijn we voortdurend in ontwikkeling. We zetten ons met hart en ziel in voor onze patienten en clienten. 

Ons motto? Ontwikkelen!

Werken bij Dimence betekent werken in een ambitieuze organisatie waarin hard gewerkt wordt aan kwalitatief goede zorg en nieuwe ontwikkelingen. Ons motto voor nu en de toekomst is ‘ontwikkelen´. Dit doen we bij onze patienten en clienten maar ook bij onze medewerkers. Deelnemen aan interessante projecten, het volgen van scholing, het doen van onderzoek of het geven van supervisie; in overleg is veel mogelijk! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om als zorgprofessional jouw eigen ggz-ervaringen in te zetten door intern de opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen. Dankzij ons gevarieerde zorgaanbod en de diversiteit aan afdelingen is er altijd een match met je eigen ontwikkeling te vinden!

Samen zijn we beter!

Samenwerken vinden we belangrijk binnen Dimence. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook; in het belang van de patiënten die wij behandelen en hun naasten! Daarnaast werken we actief met 'Beleid Maken We Samen'. Medewerkers worden vroegtijdig betrokken bij veranderingen en denken hier actief in mee.

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers de gelegenheid krijgen om mee te praten en mee te beslissen over het beleid in de organisatie. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook! Beleid Maken We Samen (BMWS) verweven in al onze werkprocessen. Zo heeft iedereen invloed op veranderingen en heeft iedereen een stem!

Fijne werkplek

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers werken in een inspirerende en gezonde werkomgeving. Een werkplek waarin optimaal kan worden samengewerkt en waarin medewerkers worden gestimuleerd hun talenten in te zetten, hiervoor krijg je dan ook volop de ruimte. Dimence is gevestigd in het mooie, veelzijdige Overijssel en biedt ook daarom een aantrekkelijke woon- en werkomgeving. 

Prima arbeidsvoorwaarden

Bij Dimence kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO-ggz. Salaris, vergoedingen en pensioen zijn goed geregeld en je krijgt jaarlijks een eindejaarsuitkering. Daarnaast  hebben we nog een aantal extra voorzieningen aan het pakket toegevoegd zoals collectieve verzekeringen, een voordelig bedrijfsfitness abonnement, een verhuisvergoeding en een gunstige fietsregeling.