Rundumhause, Balkonia en Tuinesië zijn de meest bezochte vakantiebestemmingen. De Dikke van Dale wordt aangevuld met woorden als coronakilo’s, coronakapsels en anderhalvemetersamenleving.

Maar even zonder dollen. We kunnen wel vaststellen dat de zomer er door ernstige omstandigheden anders uitziet dan voorheen. Langzamerhand raken we gewend aan het ‘nieuwe’ normaal en komen we de zomer wel door.

Wat niet veranderd is de afgelopen tijd?

Onze zoektocht naar gedreven, deskundige en een tikkeltje eigenwijze zorgprofessionals. Hier hebben wij altijd ruimte voor. Misschien juist wel in deze tijd.

Heb jij tijdens je welverdiende staycation na kunnen denken over jouw toekomst? Wat wil je nou écht in je werk? Wij nodigen je van harte uit om eens een kijkje te nemen naar onze vacatures.

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Neem een kijkje!

 

Vacatures Dimence

Wat wij jou bieden?

Samen werken aan een beter leven. Je krijgt een verdiepende werkplek waarin jij als professional centraal staat. We werken multidisciplinair samen en hard aan een beter leven mét patiënten en naasten. De doorgroeimogelijkheden zijn er voldoende vanwege onze interne arbeidsmarkt. Wil je wetenschappelijk onderzoek doen? Dit stimuleren en faciliteren we graag! Jouw inbreng en visie is nodig en wordt gewaardeerd.

Hoe werken in de coronatijd eruit ziet?

 

Werken in de tijd van het coronavirus