Psychiaters en Artsen

Dimence biedt toonaangevende (hoog)specialistische ggz aan zo’n 18.000 patiënten in de regio Deventer, Zwolle en Almelo. Er wordt samengewerkt met huisartsen, andere verwijzers, politie, wijkteams en veel andere samenwerkingspartners. Wij geloven in een gemêleerde, kleurrijke en menselijke samenleving. De (ruim 1500) medewerkers van Dimence werken met hart en ziel in de ggz en staan midden in de maatschappij.

Psychiaters werkzaam voor Dimence:

  • Krijgen alle ruimte om te onderzoeken
  • Werken met collega professionals aan een betere geestelijke gezondheidszorg
  • Krijgen volop ontwikkelingsmogelijkheden
  • Krijgen administratieve ondersteuning aangeboden
  • Worden beloond met een eersteklas arbeidsvoorwaardenpakket

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Wist je dat je bij Dimence, naast een uitdagende baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden in de psychiatrie, ook uitstekende arbeidsvoorwaarden kunt verwachten. Wij begrijpen dat jij je tijd maar één keer kunt investeren en een organisatie zoekt waar jouw talent en kennis kan groeien. Dimence biedt voor het werk als psychiater naast een zeer aantrekkelijk salaris ook aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Persoonlijk administratieve ondersteuning
  • Scholing en duurzame inzetbaarheid
  • Woon / werkverkeer vergoedingen
  • Verhuiskosten vergoedingen

Fellowship; een scholingsprogramma voor de beginnende psychiater

Dimence Groep biedt beginnende psychiaters een scholingsprogramma waarin deelnemers zich kunnen bekwamen op hun nieuwe rol als medisch specialist en regiebehandelaar. Dimence Groep investeert in haar ‘jonge’ psychiaters en vindt het belangrijk dat deze professionals zich verbinden met elkaar. Op die manier proberen we de nieuwe werkelijkheid van ‘psychiater-zijn’ het hoofd te bieden. Met als doel: “Hoe word je beter in je vak, wat kunnen we van elkaar leren?”

Het programma

We starten elk jaar met een fellowship. Dit is een begeleidingsprogramma voor beginnende psychiaters van één jaar. Het fellowship-programma biedt je een aanvullend scholingsprogramma waarin jij je kunt bekwamen in je nieuwe rol van medisch specialist en regiebehandelaar. De organisatie stelt hiervoor per fellow 8 uur per maand beschikbaar (deze tijd gaat niet ten koste van productietijd). Van de psychiater wordt verwacht dat deze naast het fellowship minimaal 24 uur per week beschikbaar is voor reguliere werkzaamheden. Gedurende het traject kun je gebruik maken van een aantal leer -en begeleidingsactiviteiten, die door de organisatie worden bekostigd. Het programma start op een bepaald moment in een jaar en de deelnemers vormen met elkaar een groep, die maandelijks bijeen komt voor intervisie en kennisuitwisseling.

Vacatures