Ervaringen met Dimence

Op zoek naar je kracht

Ik werk met plezier bij Dimence. De combinatie van zelf behandelaar zijn, inhoudelijk beleid meebepalen en de samenwerking met verschillende teams vind ik leuk aan mijn functie. Maar ik vind werken in de herstelgerichte GGZ sowieso geweldig!

Peter Polman
Verpleegkundig specialist ggz
Hanneke Verboom heeft de opleiding tot verpleegkundig specialist ggz afgerond. Je wordt aan alle kanten gesteund. Ik vind dat heel prettig, vooral in het eerste jaar heb je dat nodig.”
Hanneke Verboom
Verpleegkundig specialist
Ik ervaar Dimence als een vooruitstrevende organisatie, die als je wilt, de ruimte biedt je ambities waar te maken. In mijn huidige functie als GZ-psycholoog in opleiding tot specialist kan ik mij verder ontwikkelen op het gebied van management, wetenschappelijk onderzoek, integratieve psychodiagnostiek en psychotherapie.
Sietske
GZ psycholoog i.o. tot specialist
Ervaringen uit de eerste coronaweek
Lars Hietbrink
Gz-psycholoog / teamleider zorg
Foto stagiaire Joelle Brink
Joëlle Brink studeert maatschappelijke zorg aan het Deltion College in Zwolle. Dit jaar loopt ze stage op de Rielerenk als VTVB’er op onder andere de afdeling High Intensive Care (HIC). In deze blog vertelt ze wat zo'n stage inhoudt en wat haar verwachtingen waren voordat ze begon. Hoi! Mijn naam is Joëlle Brink. Ik woon in Zwolle en studeer daar...
Joëlle Brink
Stagiaire