“Ik werk sinds 2001 voor Dimence. Ik ben begonnen als preventiewerker en ben na één jaar als teamleider preventie gaan werken en heb de opleiding Hoger management voor zorg en welzijn gevolgd.

Naast mijn werk als leidinggevende, heb ik mij voortdurend inhoudelijk geschoold. Dimence heeft mij de mogelijkheid geboden als aspirant behandelaar te werken om vervolgens de GZ-opleiding te gaan doen. Daarnaast heeft Dimence mij gefaciliteerd met het behalen van mijn registratie tot cognitief gedragstherapeut en EMDR Europe Practitioner. 

Ik ervaar Dimence als een vooruitstrevende organisatie, die als je wilt, je de ruimte biedt je ambities waar te maken. In mijn huidige functie als GZ-psycholoog in opleiding tot specialist kan ik mij verder ontwikkelen op het gebied van management, wetenschappelijk onderzoek, integratieve psychodiagnostiek en psychotherapie. Met name de supervisies in het kader van mijn opleiding geven mij de mogelijkheid in de praktijk te leren van deskundige, bevlogen collega’s.”